GB header

 

Zin in een gezellige avond

naar de film?

 

Gezinsbond Zoersel heeft nog 14 fimtickets te koop met een mooie korting van 3 euro per ticket. Normaal kost een ticket 11,05 euro, nu met 3 euro korting nog maar 8,05 euro (de korting komt wel op de spaarkaart). De tickets zijn nog geldig tot 29/12/20108. 

 

Filmtickets

 

Meer informatie en afhalen van de tickets bij

Walter Hermans
Goudveld 105
T: 03 383 44 36

 

Kortingskaarten openbaar vervoer

 

De kortingskaarten voor het openbaar vervoer zijn een begrip bij gezinnen met drie of meer kinderen. Met deze kaart heb je korting op individuele treintickets van de NMBS, op een 10-beurtenkaart NMBS voor een vast traject en bij sommige lokale besturen en privé-initiatieven die spontaan korting geven aan grote gezinnen en deze kortingskaart als bewijsstuk aanvaarden, en in heel wat buitenlandse musea in Spanje, Frankrijk, Italië…

 

VerminderingskaartGezinsbond

 

Voor een nieuwe kaart of voor het vervangen van een kaart die op het einde van het jaar vervalt kan je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op T: 03 383 35 43. Vermeld de naam van de persoon wiens kaart vervangen moet worden.

Lees hier het volledige reglement.

____________________________________________________________________________________________________