Seniorenturnen 55+ gaat zijn 17e jaar in!

 

Waar :

Turnzaal van de Gemeentelijke basisschool, Kerkstraat 7 te Zoersel.

Wanneer :

Opgelet: gewijzigde weekdag en startdatum => elke maandag van 9.30u tot 10.30 u met start op 18 september 2017.

Aantal lessen: +/- 30

De eerste les is een proefles. Mis je 20 september? Kom dan zeker naar de volgende! Of ben je die maand nog met vakantie? Spring dan in oktober nog even binnen,.

Doelgroep :

Alle 55+ : dames zowel mannen. Dus iedereen die vandaag nog ‘rond de tafel kan lopen’ en dat morgen ook nog wil.. Alleen al de gedachte dat we al 17 jaar bij mekaar komen, duidt op een ontspannen gemoedelijkheid.

 

 

 

Wat we doen :

Grondoefeningen. We viseren opwarming, behendigheid, coördinatie, ademhaling, ontspanning, bloeddoorstroming, rekken en strekken, spiergebruik en spierontspanning, evenwicht, reactie, maar ook volksdans, rustige balspelen, … en dit alles onder het motto ‘naar eigen willen en kunnen’ en ‘veel kan en niets moet’.

Kosten :

55 euro voor leden gezinsbond, 60 euro voor niet leden.

BE09 6528 2573 9157 -GEZINSBOND alg. werking ZOERSEL)

Met vermelding: seniorenturnen + naam

Goed om weten :

Onze turnkring behoort toe aan de Gezinssport Vlaanderen van de Gezinsbond en aldus aangesloten bij Sport-Vlaanderen. Hierdoor wordt voldaan aan alle wettelijke normen en verzekeringsplicht. Lidmaatschap van Gezinsbond is niet vereist. Je ziekenfonds betaalt een deel van het lidmaatschap terug.

Inlichtingen en inschrijvingen: Lieve Adriaenssens, 03 383 44 36 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.